Sanitární čistič

158,56 2 635,69 

Prostředek na běžné čištění koupelen a sociálních zařízení. Působí proti mastným nečistotám i vodnímu kameni.

Katalogové číslo: - Kategorie:

Popis

SANITÁRNÍ ČISTIČ NA MASTNOTU A VODNÍ KÁMEN

 

Profesionální tekutý prostředek na běžný úklid koupelen a sociálních zařízení. Je vhodný na veškeré obklady, dlažby, vany, umyvadla, vodovodní baterie, skla, zdrcadla, zástěny a další. Odstraňuje běžnou mastnotu, zbytky šampónů a kosmetiky. Zajišťuje rychlé stékání vody a zamezuje tvorbě vodního kamene, rzi a silnějších vrstev nečistot.

 

Výrobek je určený pro spotřebitelské i profesionální použití.

 

 

NÁVOD K POUŽITÍ:

 

PROSTŘEDEK URČENÝ PRO PŘÍMÉ POUŽITÍ:  Aplikovat přímo na znečištěné plochy pomocí rozprašovače nebo hadru, plochy vyčistit utěrkou nebo houbičkou a doleštit. Pro vyšší účinnost nechat 30 sekund působit, potom povrch vyčistit houbou nebo utěrkou a nakonec doelštit nebo opláchnout vodou. Prostředek není vhodný na povrchy, které nejsou odolné vůči kyselinám.

 

PROSTŘEDEK VE FORMĚ KONCENTRÁTU: Je nutné ho před použitím naředit s vodou do rozprašovače nebo jiné lahve. Prostředek se ředí v poměru 200 ml na 1 litr. Výsledkem je pracovní roztok pro přímé použití. Aplikace hotového pracovního roztoku se provádí rozprašovačem nebo vhodnou tkaninou přímo na čištěný povrch.

 

 

DOPORUČENÍ: Pro účinné, generální odstranění usazenin vodního kamene a rzi na sklech, dlažbách, bateriích, vpostích a zařizovacích předmětech použijte koncentrát v neředěné podobě. Naneste ho na povrch, nechte 2-5 minut působit, mechanicky odstraňte zbytky usazenin a opláchněte vodou.

 

 

Bezpečnostní list: BL Sanitární čistič (přímé použití), BL Sanitární čistič (koncentrát)

Další informace

Hmotnost -
Ředění

koncetrát, přímé použití

Objem

1 l, 10 l, 5 l

Parfemace

Polar Wood, Sweet Fruit (kiwi)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Sanitární čistič“
Testovací PDF dokument ke stažení....