Čistič nerezu

152,10 1 162,85 

Prostředek pro čištění a odmašťování nerezových povrchů. Účinně odstraňuje mastné nečistoty.

Katalogové číslo: - Kategorie:

Popis

ČISTIČ NEREZU

 

Tekutý alkalický prostředek pro čištění, leštění a odmašťování nerezových a dalších povrchů. Účinně odstraňuje organické nečistoty, především tuky, bílkoviny a cukry a zanechává povrchy čisté a lesklé. Směs účinných látek umožňuje rychlé odstranění nečistot.

 

Je určený k použití v různých oblastech, například ve veřejných prostorách, v domácnostech, v oblasti facility managementu, v sociálních službách, v technických službách, v oblasti wellness, v oblasti lázeňství, ve školství, v dopravních prostředcích, v zemědělství apod.

 

Prostředek neobsahuje parfém ani barviva, a proto je vhodný k použití i v potravinářském průmyslu a v gastronomii, napřklad v kuchyních, jídelnách, restauracích, barech, hotelech, v oblasti rychlého občerstvení apod. Je určený pro spotřebitelské i profesionální použití.

 

 

NÁVOD K POUŽITÍ

 

PROSTŘEDEK VE FORMĚ KONCENTRÁTU: Prostředek ve formě koncentrátu je nutné před použitím naředit s vodou do rozprašovače. Prostředek se ředí v poměru 200 ml na 1 litr. Výsledkem je pracovní roztok pro přímé použití. Aplikujte rozprašovačem přímo na znečištěnou plochu a čistěte pomocí houbičky nebo utěrky. Při větším znečištění nechte prostředek krátce působit (1-2 minuty). Čištěný povrch nesmí zaschnout. Potom rozpuštěné nečistoty odstraňte a celý povrch důkladně opláchnete vodou nebo opakovaně setřete mokrou utěrkou. V případě potřeby utřete povrch do sucha a vyleštěte. Při velkém znečištění postup opakujte.

 

PROSTŘEDEK URČENÝ PRO PŘÍMÉ POUŽITÍ: Aplikujte prostředek rozprašovačem přímo na znečištěnou plochu a čistěte pomocí houbičky nebo utěrky. Při větším znečištění nechte prostředek krátce působit (1-2 minuty). Čištěný povrch nesmí zaschnout. Potom rozpuštěné nečistoty odstraňte a celý povrch důkladně opláchněte vodou nebo opakovaně setřete mokrou utěrkou. V případě potřeby utřete povrch dosucha a vyleštěte. Při velkém znečištění postup opakujte.

 

Bezpečnostní list: BL Čistič nerezu (přímé použití)

Další informace

Hmotnost -
Objem

1 l, 5 l

Ředění

koncetrát, přímé použití

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Čistič nerezu“