Šetrný podlahový čistič pěnivý

182,46 992,94 

Profesionální prostředek pro účinné a šetrné vytírání téměř všech typů podlah. Je vhodný i pro přírodní materiály s různými povrchovými úpravami.

Katalogové číslo: - Kategorie: ,

Popis

ŠETRNÝ PODLAHOVÝ ČISTIČ PĚNIVÝ 

 

Profesionální tekutý koncentrovaný prostředek obsahující parfém a nano částice pro šetrné a účinné čištění různých typů podlah. Zajišťuje dokonalé čištění a ochranu všech nesavých povrchů (dlažba, PVC, linoleum, marmoleum, korek, laminát apod.), včetně plovoucích podlah. Díky obsaženým složkám účinně odstraňuje nečistoty, vrací podlahám původní vzhled, zanechává podlahy lesklé, bez šmouh a vytváří tenkou ochrannou vrstvu. Tím dochází k nízkému zanášení ošetřeného povrchu nečistotami, což vede ke snadnější následné údržbě a ke snížení frekvence úklidu. Výrobek je určený pro spotřebitelské i profesionální použití.

 

NÁVOD K POUŽITÍ: Používá se ve formě pracovního roztoku: do vědra se dávkuje koncentrát v množství 40–80 ml a doplní se do 10 litrů vodou. Na čištěné plochy se nanáší většinou pomocí mopu namočeného v roztoku. Při silnějším znečištění nechat prostředek krátkou chvíli působit. Podlahy potom stírat zásadně jedním směrem (do osmičky, do čtverce), aby nedošlo ke zpětnému usazování rozpuštěných nečistot na čištěném povrchu.

 

DOPORUČENÍ: Pokud si nejste jisti vhodností použití, proveďte malý test čištění na neexponovaném místě čištěné plochy. Pro zvýšení intenzity vůně přípravku lze kombinovat s produktem Neutralizátor zápachu, dle jednotlivých parfemací. Dávkování 10-50 ml Neutralizátoru na 10 litrů pracovního roztoku.

 

Bezpečnostní list: BL Šetrný podlahový čistič pěnivý

Další informace

Hmotnost -
Parfemace

Polar Wood, Sweet Fruit (kiwi)

Objem

0,5 l, 0,75 l, 1 l, 10 l, 20 l, 5 l

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Šetrný podlahový čistič pěnivý“