Čistič oken

155,70 456,19 

Profesionální prostředek na rychlé a účinné mytí oken a skleněných ploch. Je jednoduše aplikovatelný a nezanechává šmouhy.

Katalogové číslo: - Kategorie:

Popis

ČISTIČ OKEN koncentrát

 

Profesionální tekutý prostředek určený k mytí oken, rámů a parapetů, skel, zrcadel a všech skleněných a lesklých ploch. Jedná se o koncentrovaný prostředek s jednoduchou a rychlou aplikací, který nezanechává šmouhy. Má výborné čistící, odmašťovací a leštící vlastnosti. Působí proti dalšímu znečištění, zamlžení a má příjemnou vůni. Je vhodný na mytí metodou rozmývání a stírání a je určený i pro nejnáročnější mytí s požadavkem na vysoký výkon a okamžitý účinek. Použitelný také na vytírání podlah ve vysokém lesku.

 

NÁVOD K POUŽITÍ: Koncentrovaný prostředek odlijte pomocí odměrky do vědra s vlažnou vodou. Dávkujte dle intenzity znečištění 20 – 40 ml na 10 l vody. Na čištěné plochy nanášejte pomocí rozmýváku, houbičky nebo hadru. Poté setřete do sucha gumovou stěrkou nebo utěrkou s obsahem bavlny. Ulpělé nečistoty lze odstranit pomocí měkkého padu.

 

DOPORUČENÍ: Používejte rozmývák a stěrku renomovaných výrobců. K dokonalému výsledku čištění je třeba setřít maximální množství přípravku a nečistot z čištěné plochy.

 

PARFEMACE: Green Herbs

 

Bezpečnostní list: BL Čistič oken

Další informace

Hmotnost -
Objem

1 l, 5 l

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Čistič oken“