Čistič pro konvektomaty

243,97 1 648,98 

Tekutý koncentrovaný přípravek pro úklid, čištění odmaštění všech typů průmyslových konvektomatů. Přípravek také najde uplatnění při čištění sporáků a ostatních zařízení silně znečištěných od mastnoty a připáleného oleje.

Katalogové číslo: - Kategorie:

Popis

ČISTIČ PRO KONVEKTOMATY, MOTORY A KRBOVÉ VLOŽKY

 

Koncentrovaný mycí alkalický prostředek, určený pro použití v konvektomatech s automatickým systémem čištění. Zajišťuje účinné odstranění tuků, mastnoty a napálených zbytků pokrmů. Přípravek také najde uplatnění při čištění sporáků a ostatních zařízení silně znečištěných od mastnoty a připáleného oleje.

 

NÁVOD K POUŽITÍ:

 

Konvektomaty: Dávkování se provádí integrovaným automatickým dávkovacím systémem. Řiďte se návodem k zařízení.

 

Krbové vložky, motory a jiné: Aplikaci provádíme rozprašovačem, přímo na znečištěnou plochu. Po nanesení necháváme prostředek působit 2–5 minut podle intenzity znečištění. Ke zvýšení účinnosti čištění nahřejte znečištěnou plochu na 30–40 °C, potom je reakce prostředku rychlejší a účinnost vyšší. Po určené době působení odstraňte zbytky prostředku a nečistot. Povrch důkladně omyjte čistou vodou a vytřete do sucha. K prvnímu nákupu pětilitrového balení doporučujeme přikoupit lahev se zpěňovacím rozprašovačem pro pohodlnou aplikaci produktu. Při práci Čističem pro konvektomaty používejte gumové rukavice!

 

DOPORUČENÍ: Pokud si nejste jisti vhodností použití, proveďte malý test čištění na neexponovaném místě čištěné plochy.

 

Bezpečnostní list Čistič pro konvektomaty

Další informace

Hmotnost 1,106 kg
Objem

1 l, 10 l

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Čistič pro konvektomaty“